Comunitatea Oficiala Beagle Romania

Tu faci parte din haita?

Respecta pentru a fi respectat.
Avatar utilizator
de Administrator
#20
Accesând “Comunitatea Beagle din Romania”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “Comunitatea Beagle din Romania”. Putem schimba acest lucru oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să verificaţi aceşti termeni în mod regulat în timp ce folosiţi “Comunitatea Beagle din Romania” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestor termeni din momentul actualizării/amendării lor.

Forumul nostru foloseşte phpBB, care este o soluţie publicată sub incidenţa “Licenţei Generală Publică” (abreviată “GPL”) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, grupul phpBB nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vă rugăm să vizitaţi: http://www.phpbb.com/.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale ţării dumneavoastră, ale ţării unde “Comunitatea Beagle din Romania” este găzduit sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet-Service-Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca “Comunitatea Beagle din Romania” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră potrivit. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar “Comunitatea Beagle din Romania” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.

Acest forum este strict pentru rasa de caini Beagle. Nu se accepta topicuri despre alte rase de caini sau alte animale, decat in categoria "discutii off-topic", subcategoria "Discuții libere (chat)".
Inscrierea in forum se face cu aprobare manuala. Dorim sa verificam fiecare user si sa avem informatii de calitate pe acest forum.
Va rugam sa respectati toti membrii acestui forum asa cum doriti si dumneavoastra sa fiti respectat.
De asemenea va rugam sa respectati ceea ce scrieti despre animale.
Cei care vand animale, cat si cei care le cumpara sunt direct responsabile de tranzactie, cat si de a se asigura ca nu efectua un comert ilicit.

Termenii si conditiile de pe site-ul https://beagle.ro/?page_id=3 sunt aplicabile si aici.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]